26 bıçak darbesi: Filistinli çocuğu öldürdü, 53 yıl hapis cezası aldı

Chicago’da 6 Yaşındaki Filistinli Çocuğu Öldüren Katil Joseph Czuba 53 Yıl Hapse Mahkum Edildi

ABD’nin Illinois eyaletine bağlı Chicago’da 14 Ekim’de gerçekleşen vahşi cinayetin ardından 71 yaşındaki Joseph Czuba mahkeme karşısına çıktı. Czuba, 6 yaşındaki Amerikalı Wadea Al-Fayoume’yi 26 yerinden bıçaklayarak öldürüp çocuğun annesini ağır yaralayan suçuyla suçlandı.

Mahkeme, Mart ayında Czuba’yı “cinayet” ve “nefret” suçlarından suçlu buldu ve 53 yıl hapis cezasına çarptırdı. Yargıç Amy Bertani-Tomczak, Czuba’ya küçük çocuğun öldürülmesi suçundan 30 yıl, annesine yönelik saldırıdan 20 yıl ve nefret suçu işlemesi nedeniyle de 3 yıl hapis cezası verildiğini açıkladı.

Olayın detaylarına göre, ev sahibi Czuba, Plainfield kasabasında kiracısı olan Filistin asıllı Hanaan Shahin’i evinde bıçakla ağır yaraladıktan sonra, küçük oğlu Wadea Al-Fayoume’u 26 kez bıçaklayarak öldürmüştü. Polis, Czuba’nın İsrail-Filistin çatışmaları ve Müslüman oldukları gerekçesiyle anne ve oğluna saldırdığını belirtmişti.

Related Posts

Havuzda baygın bulunan 6 yaşındaki çocuk kurtarılamadı

İstanbul’dan, Sakarya’nın Sapanca’ya tatile giden ailenin 6 yaşındaki çocukları havuzda baygın halde bulundu. Babası tarafından havuzdan çıkarılan çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Köpekler arasında ilginç buluşma

Dünyanın en büyük ve en küçük köpekleri Amerika’da buluştu.

Sırrı Süreyya Önder için taziyeler kabul edildi

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncay Bakırhan ve Önder’in kardeşi Ali Fuat Önder, Şişli’de bulunan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde Sırrı Süreyya Önder için taziyeleri kabul etti.

Fatih Erbakan’dan üç partiyle ittifak sinyali

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, olası seçimlerde bazı partilerle ittifaka gidebileceklerini belirterek “Bunun içerisinde de tabii Gelecek Partisi olabilir, İYİ Parti olabilir, Saadet Partisi olabilir” dedi.

Suç örgütüne helikopter destekli operasyon: 25 tutuklama

Gaziantep’te organize suç örgütüne yönelik düzenlenen helikopter destekli operasyonda gözaltına alınan 50 şüpheliden 25’i tutuklandı.

Akaryakıt yüklü tanker alev aldı

Şanlıurfa’da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği akaryakıt yüklü tanker, devrildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir