Afyonkarahisar İGM Üyeleri, Muhtarlarla Toplantı Düzenledi

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi ve Sinanpaşa Köy Muhtarlarından İş Birliği

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) üyeleri, Sinanpaşa’ya bağlı köy muhtarlarıyla bir araya gelerek istek ve talepleri dinledi, çözüm yollarını değerlendirdi. Meclis Başkanı Mehmet Siper’in başkanlığında düzenlenen toplantıya, Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, İl Özel İdaresi yetkilileri, meclis üyeleri ve 24 köy muhtarı katıldı. Muhtarlar, altyapı, yol, su, tarımsal destekler, eğitim ve sağlık konularındaki taleplerini dile getirdi.

İl Özel İdaresi yetkilileri, köy yolları, içme suyu ve kanalizasyon gibi projeler hakkında bilgi verdi, planlanan çalışmaları paylaştı. İl genel meclisi ve muhtarların ortak hareket etmesinin önemini vurguladı. Meclis Başkanı Mehmet Siper ise köylerin kalkınması için muhtarlarla düzenli temas halinde olacaklarını belirtti.

Toplantı sonunda, köylerin gelişimi için iş birliği içinde olunacağı, sorunların öncelik sırasına göre çözüleceği ifade edildi. Muhtarlar, toplantının verimli geçtiğini ve çözüm sürecini yakından takip edeceklerini belirtti. Görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdi. – AFYONKARAHİSAR

Related Posts

Marmara’nın turistik körfezinde müsilaj kabusu

Busa’nın Gemlik Körfezi müsilajla kaplanırken, ilçenin turistik mahallelerinin sahillerinde oluşan tabaka, endişeye yol açtı. Yaz sezonunun başlamasıyla, Bursa ve İstanbul’daki tatilcilerin akın ettiği Kumla, Karacaali ve Narlı mahallerinin sahillerindeki müsilaj, hem esnafı hem de vatandaşı tedirgin eti.

Yeni Papa yapay zekaya savaş açtı: İnsan onuruna ve adalete tehdit

Geçtiğimiz gün Katoliklerin yeni ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı olarak seçilen Papa 14. Leo, ilk mesajında, yapay zekanın, insan onurunun, adaletin ve emeğin savunulmasında yeni zorluklar oluşturduğunu belirtti. Papa 14. Leo, “Kilise, herkese kendi sosyal öğreti mirasını sunuyor.” dedi.

Ukrayna’dan Rusya’ya ateşkes çağrısı

Ukrayna Dışişleri Bakanı Andriy Sybiha, Rusya ile 30 günlük ateşkes ilan etmeye hazır olduklarını duyurdu.

Haramidere’de iki metrobüs çarpıştı! Yaralılar var

Haramidere metrobüs durağında kaza meydana geldi. Kazada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

Özgür Özel saat 12.00’yi işaret etti: ‘Önemli mesajlarımız olacak’

CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin bugünkü adresi Van. Van mitingi 12.00’de başlayacak.

Rusya’da ‘Zafer Günü’: Onlarca ülkenin askerleri caddeleri, uçaklar ise göğü kapladı

Rusya, Nazi Almanyası’na karşı zaferin 80. yılını Kızıl Meydan’daki görkemli askeri geçit töreniyle kutladı. Putin ve Şi Cinping birlikte töreni izledi, Ukrayna savaşı ise kutlamalara gölge düşürdü. İlk kez dronlar ve nükleer füzeler de geçit yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir