Özgür Özel medyaya parmak sallayarak tehdit etti: İzletirsem namerdim

“İzletirsem namerdim”

Saraçhane’deki konuşmasının ardından merkez medyasına sert sözlerle seslenen Özgür Özel, şunları dile getirdi:

“Merkez medyasına sesleniyorum. Reklamlarınızı belirli gelir ve eğitim seviyelerinin üzerindeki kişilere ulaştırırsınız. CHP seçmeninin %70’i sizi takip ediyor. İki yorumcuyla denge sağlayarak yanıltıcı bir algı oluşturuyorsunuz. Her suçu bizim üzerimize yıkarsınız, hatta daha soruşturma başlamadan. Buradan açıkça söylüyorum. Merkez medyası ve haber kanalları, bu manipülatif haberleri yayınlamayın, devam ettirmeyin.”

Özgür Özel, yayınları takip edenlerin %70’inin CHP’li olduğunu iddia ederek tehditkar bir dil kullanmaya devam etti:

“Tüketici gücünüze karşı çıkmayan, sizi hedef tahtasına koymayanları eleştiriyorum. Gezi Parkı’nda penguenleri dağıtarak ertesi gün pişmanlık yaşayanlara sesleniyorum. Polisin 220.000 kişi dediği bir gösteride dronun 1 milyon kişiyi gördüğü bir mitingi göz ardı edenlere sesleniyorum. Sizi takip edenlerin %70’i bize oy verenler, sizi izleyenlerin büyük çoğunluğu. Diğer firmaların ürünlerini tüketerek reklamlarınızı yayınlarsam, karşılığında ödeme yapmam.”

Related Posts

Marmara’nın turistik körfezinde müsilaj kabusu

Busa’nın Gemlik Körfezi müsilajla kaplanırken, ilçenin turistik mahallelerinin sahillerinde oluşan tabaka, endişeye yol açtı. Yaz sezonunun başlamasıyla, Bursa ve İstanbul’daki tatilcilerin akın ettiği Kumla, Karacaali ve Narlı mahallerinin sahillerindeki müsilaj, hem esnafı hem de vatandaşı tedirgin eti.

Yeni Papa yapay zekaya savaş açtı: İnsan onuruna ve adalete tehdit

Geçtiğimiz gün Katoliklerin yeni ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı olarak seçilen Papa 14. Leo, ilk mesajında, yapay zekanın, insan onurunun, adaletin ve emeğin savunulmasında yeni zorluklar oluşturduğunu belirtti. Papa 14. Leo, “Kilise, herkese kendi sosyal öğreti mirasını sunuyor.” dedi.

Ukrayna’dan Rusya’ya ateşkes çağrısı

Ukrayna Dışişleri Bakanı Andriy Sybiha, Rusya ile 30 günlük ateşkes ilan etmeye hazır olduklarını duyurdu.

Haramidere’de iki metrobüs çarpıştı! Yaralılar var

Haramidere metrobüs durağında kaza meydana geldi. Kazada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

Özgür Özel saat 12.00’yi işaret etti: ‘Önemli mesajlarımız olacak’

CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin bugünkü adresi Van. Van mitingi 12.00’de başlayacak.

Rusya’da ‘Zafer Günü’: Onlarca ülkenin askerleri caddeleri, uçaklar ise göğü kapladı

Rusya, Nazi Almanyası’na karşı zaferin 80. yılını Kızıl Meydan’daki görkemli askeri geçit töreniyle kutladı. Putin ve Şi Cinping birlikte töreni izledi, Ukrayna savaşı ise kutlamalara gölge düşürdü. İlk kez dronlar ve nükleer füzeler de geçit yaptı.