26 bıçak darbesi: Filistinli çocuğu öldürdü, 53 yıl hapis cezası aldı

Chicago’da 6 Yaşındaki Filistinli Çocuğu Öldüren Katil Joseph Czuba 53 Yıl Hapse Mahkum Edildi

ABD’nin Illinois eyaletine bağlı Chicago’da 14 Ekim’de gerçekleşen vahşi cinayetin ardından 71 yaşındaki Joseph Czuba mahkeme karşısına çıktı. Czuba, 6 yaşındaki Amerikalı Wadea Al-Fayoume’yi 26 yerinden bıçaklayarak öldürüp çocuğun annesini ağır yaralayan suçuyla suçlandı.

Mahkeme, Mart ayında Czuba’yı “cinayet” ve “nefret” suçlarından suçlu buldu ve 53 yıl hapis cezasına çarptırdı. Yargıç Amy Bertani-Tomczak, Czuba’ya küçük çocuğun öldürülmesi suçundan 30 yıl, annesine yönelik saldırıdan 20 yıl ve nefret suçu işlemesi nedeniyle de 3 yıl hapis cezası verildiğini açıkladı.

Olayın detaylarına göre, ev sahibi Czuba, Plainfield kasabasında kiracısı olan Filistin asıllı Hanaan Shahin’i evinde bıçakla ağır yaraladıktan sonra, küçük oğlu Wadea Al-Fayoume’u 26 kez bıçaklayarak öldürmüştü. Polis, Czuba’nın İsrail-Filistin çatışmaları ve Müslüman oldukları gerekçesiyle anne ve oğluna saldırdığını belirtmişti.

Related Posts

Erdoğan ve Bahçeli’nin sürpriz görüşmesinin sebebi ortaya çıktı!

117 gün sonra ilk kez yüz yüze görüşen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sürpriz görüşmesinin ayrıntıları belli oldu.

Ertuğrul Özkök: Duvardaki İmamoğlu mesajı 13 Avrupa şehrine yayıldı

Bugün hem AKP’nin hem Cumhur İttifakı’nın hem de Türkiye’nin menfaatine olan şey, İmamoğlu’nun bir an önce tutuksuz yargılanmasının sağlanmasıdır

Bursa’da balkondan düşen 6 yaşındaki çocuk yaralandı

Bursa’da 3 katlı apartmanın 1’inci katındaki balkondan düşen 6 yaşındaki çocuk yaralandı.

Rusya ve Ukrayna arasında esir takası

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna ile karşılıklı 205 esirin takas edildiğini duyurdu. Rusya’nın ayrıca iyi niyet göstergesi olarak ağır yaralı 22 Ukraynalı esiri de iade ettiği belirtildi.

İngiliz gazeteciyi turistik ilçede şok eden hareketler

Muğla’nın gözde tatil merkezi Marmaris ilçesine eşi ile birlikte tatile gelen İngiltere’nin önde gelen yayın kuruluşlarından Daily Ekspress Online’in okuyucu editörü Alex Evans, turistik kentteki hanutçuluk, gürültü kirliliği ve olumsuz davranışlara iki gece üç gün dayanabildi. Evans eşi ile birlikte ilçeyi kaçarcasına terk etti ve yaşadıkları faciayı tek tek anlattı “Türkiye’ye ilk ve son kez gelişim oldu” dedi.

İsrail bu kez de havalimanı hedef aldı! Yoğun bombardıman sürüyor

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Andraee Avichay, Yemen’in başkenti Sana’da bulunan Sana Uluslararası Havalimanı bölgesinde yaşayanları insanları, kendi güvenlikleri için bölgeyi “boşaltmaya ve derhal terk etmeye” çağırdı. Bu çağrının hemen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir