Bülent Arınç’tan ‘Sırrı Süreyya Önder’e suikast’ sorusuna dikkat çeken yanıt: Görev alanlar dikkatli olsun

Bülent Arınç’tan DEM Parti Eş Genel Başkanlarına Taziye Ziyareti

22’nci Dönem TBMM Başkanı ve siyasetçi Bülent Arınç, DEM Parti İstanbul Milletvekili ve İmralı Heyeti üyesi Sırrı Süreyya Önder’in vefatı üzerine DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve İmralı Heyeti üyesi Pervin Buldan’a taziye ziyaretinde bulundu.

Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan’a başsağlığı dileyen Arınç, “Başkanım çok üzgünüz, daha önce de ifade ettik ama Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun. Sevdiğimiz, çok sevdiğimiz bir insandı. Zaman içerisinde görüşmelerimiz oluyordu. Sizinle hiç görüşemedik, kısmet olmadı” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 40 dakika süren ziyaretin ardından Arınç, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Önder ile dostluklarının olduğunu belirten Arınç, “Bazen Meclis içinde bazen Meclis dışında bir araya geldiğimizde güzel şeyler konuşurduk ülkemiz memleketimiz ve milletimiz için. Tabii çok acı bir vefatla hepimiz yıkıldık.” ifadelerini kullandı.

Arınç, Sırrı Süreyya Önder’in suikast iddialarına ilişkin, “Onu içeride konuşmadık ama gelirken danışmanlarım söyledi. Tabii araştırılır ben konu hakkında bir bilgiye sahip değilim. Ama geçmişte de bugün de bazı köklü sorunları çözmek için adım atanlara şu veya bu sebeple her şey yapılabilir. O y yüzden bu süreçte görev alan insanların çok dikkatli olmaları ve devletin onları yakın koruma altında tutmaları gerekir. Umarım amacına ulaşmayacak bu hareketler, Türkiye için artık bir son olsun.” dedi.

Related Posts

Erdoğan, PKK’nin ‘kongre’ duyurusuna ‘sessiz’ kaldı! Özgür Özel’i hedef aldı: ‘Artık suç örgütünün boyunduruğundan kurtulmalı…’

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD 28. Olağan Genel Kurulu’nda konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, beklenenin aksine terör örgütü PKK’nin ‘kongre’ duyurusuna ilişkin bir açıklama yapmadı. Özgür Özel’i ve İBB’yi hedef alan Erdoğan, “Sayın Genel Başkan’ın artık suç örgütünün boyunduruğundan kurtulması, ülkenin gerçek gündemine dönmesi gerekiyor” dedi.

Putin, Kremlin Sarayı’nda Zafer Günü resepsiyonu verdi

Tüm baskı ve engellemelere rağmen 9 Mayıs Zafer Günü kutlamalarına katılmak üzere Moskova’da bulunan yabancı lider ve konuklar adına Kremlin Sarayı’nda Rus lider Putin tarafından resepsiyon verildi.

Takside 4 düzensiz göçmen yakalandı

Sakarya’da bir takside yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 4 düzensiz göçmen yakalandı.

Son anketten çarpıcı sonuçlar: AKP ve MHP seçmeni yeni ‘sürece’ ikna oldu mu?

MetroPOLL Araştırma, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim’deki çağrısıyla başlayan yeni sürece verilen desteğe ilişkin araştırmasını kamuoyu ile paylaştı.

Ünlü bilim insanı tarihte bir ilki gerçekleştirdi: Altın tozundan çok daha değerli

Bilim insanı Mahesh Anand, altın tozundan daha değerli olarak tanımladığı ay taşı örneklerini Çin’den ödünç aldı. Yaklaşık 50 yıl sonra Dünya’ya getirilen ilk Ay taşı örnekleri Çin’den ödünç olarak İngiltere’ye ulaştı. Minik toz taneleri şu anda …

Üzerine fıstık ezmesi sürüp sınıfa girdi: Öğrencilere unutulmayacak bir ders verdi

Bir ilkokul öğretmeni, öğrencilerine anlatacağı konu hakkında müthiş bir hazırlık yaptı. Konuya dikkat çekmek için üzerine fıstık ezmesi sürerek giren öğretmen, öğrencilerine ömür boyu unutmayacakları bir ders verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir