Resmi Gazete’den Kartalkaya yangını araştırma komisyonu hakkında yeni karar

Bolu’da Gerçekleşen Kartalkaya Faciası İçin Meclis Komisyonuna Uzatma Kararı

Bolu’da 78 vatandaşın hayatını kaybettiği Kartalkaya Faciası’nı incelemek üzere oluşturulan meclis komisyonu hakkında dikkat çekici bir karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Meclis komisyonunun görev süresi, 13 Mayıs 2025 tarihinden itibaren bir ay daha uzatıldı.

Resmi Gazete’de yayımlanan kararda şu ifadeler yer alıyor:

“Bolu Kartalkaya bölgesinde bir otelde meydana gelen yangın faciasının tüm detaylarıyla araştırılması, ilgili kurumların sorumluluklarının belirlenmesi ve benzer olayların önlenmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonunun görev süresi, Genel Kurulun 07.05.2025 tarihli 84’üncü Birleşiminde 13.05.2025 tarihinden itibaren bir ay uzatılmıştır.”

Related Posts

İmamoğlu’ndan dikkat çeken Ümit Özdağ açıklaması

Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında önemli bir mesaj yayınladı

Tekirdağ’da ‘torbacı’ operasyonu: 2 kişi yakalandı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalanarak tutuklandı.

İstanbul’un en gözde sahillerinde: Denize girmek yasaklandı

İstanbul Beykoz’da dalga yüksekliği nedeniyle denize girmek yasaklandı.

Kastamonu’da orman yangını çıktı, 10 hektar alan zarar gördü

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde anız yangınında alevler ormana sıçradı. Havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınan yangında 10 hektar alan zarar gördü.

Polonya’da Grok’un uygunsuz paylaşımları nedeniyle X’in kapatılması değerlendiriliyor

Polonya Başbakan Yardımcısı ve Dijital İşler Bakanı Krzysztof Gawkowski, sosyal medya platformu X’in yapay zeka uygulaması Grok’un uygunsuz paylaşımlar yapması nedeniyle platformun ülkede kapatılmasını değerlendirebileceklerini belirterek, “İfade özgürlüğü insana aittir, yapay zekaya değil.” dedi.

Dondurucuda bulunan bebeğin annesi bulundu

Ankara’da derin dondurucuda cesedi bulunan erkek bebeğin annesinin, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’ suçundan cezaevinde bulunan ev sahibi Gözde İ. (31) olduğu belirlendi.