Af paketi görüşülürken Bakan Tunç hacca gitti

Adalet Bakanı Tunç Hacca Gitti: Kanun Teklifi Görüşmelerine Katılmadı

TBMM’de sabaha kadar süren infaz ve örtülü af kanun teklifi görüşmelerine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un katılmaması tartışmalara neden oldu. 16.00’da başlayan ve ertesi gün 07.00’de tamamlanan görüşmelerde Bakan Tunç’un yokluğu dikkat çekti.

Muhalefet, “Bakan nerede?” diye sormasına rağmen yanıt alamadı. Bakan Tunç’un hacca gittiği öğrenildi. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, “Komisyon toplantısına katılmayan Bakan bey hacca gitmiş, Allah kabul etsin, kanun teklifinin ne kadar ciddiye alındığı anlaşılıyor” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Bakan Yardımcıları da Gelmeyince Tepkiler Arttı

Bakan yardımcılarının da komisyon toplantısına katılmadığını söyleyen Öztunç, “Kanun teklifinin ne kadar ciddiye alındığı, sayın bakan yardımcısının dahi burada olmamasından anlaşılıyor” şeklinde konuştu. AKP’li Adalet Komisyonu Başkanı Cüneyt Yüksel ise “Kanun teklifi sahiplerimiz komisyon toplantısına katıldı, bu tutumda saygısızlık yok” şeklinde yanıt verdi.

Related Posts

Beştepe’de Erdoğan protestosu: 5 gözaltı

Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde Filistin için atılması gereken taleplerin olduğu mektubu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vermek isteyen 5 kişi gözaltına alındı.

Son şampiyon Galatasaray kaldığı yerden devam! Gaziantep’te 3 gollü zafer

Trendyol Süper Lig’in ilk hafta maçında ligin son şampiyonu Galatasaray, deplasmanda Gaziantep FK’yi 3-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Barış Alper Yılmaz (2) ve Eren Elmalı kaydetti.

Kunduz Yağlı Güreşleri Başladı

Vezirköprü’de kortej yürüyüşü ile başlayan güreşler, halka davetle devam etti.

Real Madrid’den gizli maç! Xabi Alonso’nun Arda tercihi şaşkınlık yarattı

Real Madrid, ikinci takımının maçlarını oynadığı Valdebebas’taki 7 numaralı sahada Leganes ile ani bir kararla gizli bir hazırlık maçı yaptı. Rakibinin 4-1 mağlup eden Real Madrid’de Xabi Alonso’nun Arda Güler’e hiç süre vermemesi şaşkınlık yarattı.

Gazze’de yardım paketleri yine bir çocuğu öldürdü

İsrail’in saldırılarını ve açlığı silah olarak kullanmaya devam ettiği Gazze Şeridi’nde siviller, insani yardım malzemelerine ulaşmaya çalışırken hayatlarını kaybetmeye devam ediyor. Filistinli kaynaklar, dün Nuseyrat Mülteci Kampı’nın batısındaki El …

Elazığ’da Yaz Kur’an Kursları Arası Futbol Turnuvası Finali Yapıldı

Elazığ Belediyesi, İl Müftülüğü ve Ataşehir Mahalle Muhtarlığı iş birliğiyle düzenlenen futbol turnuvası, 7-10 ve 11-14 yaş kategorilerindeki takımların katılımıyla final maçlarıyla sona erdi. Şampiyon takımlara kupa ve madalya verildi.