Yunusemre Belediyespor’un Yüzücüleri Balıkesir’de Başarıya İmza Attı

Yunusemre Belediyespor Yüzücüleri Balıkesir SEM Seçme Yarışları’nda Başarı Elde Etti

Bu sezon Manisa’nın gururu Yunusemre Belediyespor’un yüzücüleri, Balıkesir’de düzenlenen Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) Seçme Yarışları’nda büyük bir başarıya imza attı.

Yunusemre Belediyespor’un sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Balıkesir’de düzenlenen Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) Seçme Yarışları’nda önemli bir performans sergiledi. Manisa’yı temsil eden sporculardan Irmak Pekkarakaş, 800 metre serbest yüzmede elde ettiği dereceyle bölge birincisi ve Türkiye üçüncüsü oldu. Sağnak Serra Kalaycı ise 200 metre karışık, 100 metre ve 200 metre sırtüstünde ikinci, 50 metre sırtüstünde üçüncü sırayı elde etti. Yağız Karataş 200 metre serbest ve 200 metre karışık yüzmede üçüncü olurken, Doruk Atabey ise 200 metre serbest ve 200 metre sırtüstünde ikinci, 100 metre serbest yüzmede üçüncü, 50 metre kelebekte ve 200 metre sırtüstünde ikinci sırayı elde etti.

Yunusemre Belediyespor Başkanı Bülent Kanik, dereceye giren sporcuları ve başarıda emeği geçen antrenörleri tebrik etti. Başkan Kanik, katıldıkları her branşta olduğu gibi yüzme dalında da önemli başarılar elde ettiklerini vurgulayarak, Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. – MANİSA

Related Posts

Meyve fiyatları yüzde 200 arttı: Kiraz ve diğer meyveler rekor fiyatlarla satılıyor

TÜİK’in açıkladığı enflasyon verilerine göre, haziran ayında meyve fiyatları geçen yıla oranla yüzde 200’den fazla arttı. Bu, tarım ürünlerinde kaydedilen en yüksek artış oranı oldu. Uzmanlar, bu dramatik artışın ardında nisan ayında yaşanan zirai donun etkilerini görüyor.

Bu hafta hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Bu hafta hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Pazaryeri Belediyesi’nden Yangın Mağdurlarına Destek

Pazaryeri Belediyesi, yangından etkilenen çiftçiden 20 ton karpuz alarak halka ücretsiz dağıttı.

Salihli’de Üreticilere Pas Akarı Uyarısı

Tarım Müdürlüğü, domates, patlıcan ve biber üreticilerini pas akarı ve kırmızı örümceğe karşı uyardı.

Bandırma’da Nohut Hasadı Etkinliği Düzenlendi

Bandırma Belediyesi, üretimin önemine dikkat çekmek amacıyla nohut hasadı etkinliği düzenledi. Başkan Dursun Mirza, etkinlikte üreticilerle birlikte nohut toplayarak tarımın değerini vurguladı.

Battalgazi Belediyesi’nin Güneş Enerji Santrali Faaliyete Geçti

Battalgazi Belediyesi, Hacıhaliloğluçiftliği Mahallesi’nde kurduğu 970 kW kapasiteli Güneş Enerji Santrali ile enerji maliyetlerini önemli ölçüde düşürmeyi hedefliyor. 30 milyon TL’lik yatırım, tamamen hibe desteğiyle gerçekleştirildi ve belediye, enerji ihtiyacının büyük kısmını kendi üretimiyle karşılayacak.