Kızına intihar mesajı attı, camdan aşağıya atladı: İstanbul’da dehşet

Psikolojik Sorunlar Yaşayan Kadın İntihar Etti

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, psikolojik sorunlar yaşayan 45 yaşındaki N.G. isimli kadın, kızına intihar edeceğine dair bir mesaj attı.

Olayın ardından paniğe kapılan genç kız, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekipleri, kadını binada ikna etmeye çalıştı ancak kadın kendisini 4. kattan aşağı atarak ağır yaralandı.

Kadın Ambulansta Hayatını Kaybetti

Hastaneye kaldırılmak üzere ambulansta yere düşürülen N.G., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili polis ekiplerinin incelemeleri devam ediyor.

Related Posts

Resmi Gazete’de yayımlandı: 52 yıllık petrol anlaşması bitiyor

Türkiye ile Irak arasında 1973 yılında imzalanan ham petrol boru hattı anlaşması 27 Temmuz 2026 itibarıyla sona eriyor.

Wipha Tayfunu Hong Kong’u Vurdu

Wipha Tayfunu, Hong Kong’da 26 yaralanma ve ağaç devrilmesine yol açarak Çin’e ilerledi.

Vatandaşlar, sağlık sorunlarına rağmen cezaevinde tutulan Murat Çalık için iktidara tepki gösterdi: Vicdanların devrede olduğunu düşünmüyorum

Vatandaşlar, sağlık sorunlarına rağmen cezaevinde tutulan Murat Çalık için iktidara tepki gösterdi: Vicdanların devrede olduğunu düşünmüyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı ile Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. yıl dönümü dolayısıyla düzenlecek törenlere katılmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) geldi.

Bakan Işıkhan’dan Terörsüz Türkiye Vurgusu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, ‘Terörsüz Türkiye’ vizyonuna vurgu yaparak, “Dağların arasında silah sesleri değil, atölyelerin, makinelerin, üretim tezgahlarının sesi yankılanacak” dedi.

Feci ölümün kamera kaydı! Damper kapağı başına çarptı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 50 yaşındaki Mevlüt Şafak’ın, tamir için götürdüğü hafriyat kamyonunun damper kapağının başına çarpması sonucu hayatını kaybettiği olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.