İş Bankası’ndan “Eti Menkul” adlı şirkete ilişkin açıklama

İş Bankası Açıklama Yaptı: “Eti Menkul” ile Ortaklık Yok!

İş Bankası, “Eti Menkul” adlı şirketin internet sitesinde yer alan bilgilerle ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada bankanın, söz konusu şirketle hiçbir ortaklık veya hissedarlık ilişkisi olmadığı belirtildi.

“Eti Menkul” adlı şirketin web sitesinde bankanın ve grup şirketinin iştiraki olduğu yönünde yanıltıcı bilgiler yer alması nedeniyle açıklama yapma gereği duyulduğu ifade edildi. Banka ve iştiraklerinin, söz konusu şirketle herhangi bir ortaklığı bulunmadığı vurgulandı.

Web sitesinde Banka ve iştiraklerine ait logoların izinsiz olarak kullanıldığı tespit edilen şirketle ilgili konunun Sermaye Piyasası Kurumu’na (SPK) bildirildiği ve yasal süreç başlatıldığı belirtildi. Kamuoyunun doğru bilgilere itibar etmesi gerektiği vurgulandı.

İlgili Görsel İçin Tıklayınız


Günün Öne Çıkan Haberleri


Related Posts

Maaşlar erken yatacak mı? 2025 Haziran emekli ve memur maaşları ne zaman yatacak?

Milyonlarca kişi, Haziran ayı maaşlarının bayramdan önce hesaplara yatırılıp yatırılmayacağını merakla bekliyor. Peki, Maaşlar erken yatacak mı? 2025 Emekli ve memur maaşları ne zaman yatacak?

Türkiye’nin petrol ithalatı martta azaldı

Türkiye’nin toplam petrol ve petrol ürünleri ithalatı, martta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7,8 azalarak 3 milyon 827 bin 785 ton oldu.

Yine Kızılay yine skandal! İş insanının bağışladığı binayı bakın ne yaptılar!

Depremde çadır satmasından, yolsuzluğa adı skandallarla anılmaya başlanan Kızılay’ın kan merkezi yapılması için bağışlanan binayı iş merkezi yaparak kiraladığı ortaya çıktı. Kayseri’de iş insan Yonpaş Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Derinel …

Bakan Işıkhan, Dünya Bankası heyeti ile görüştü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Dünya Bankası Türkiye Direktörü Humberto Lopez ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Yeni Şafak’tan Mehmet Şimşek’e salvolar sürüyor: ‘Dayanabilirsen dayan Ali Cabbar!’

İktidara yakın Yeni Şafak gazetesi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e yönelik eleştirilerini sürdürüyor. Gazete “Dayanabilirsen dayan Ali Cabbar!” başlıklı yazıda ekonomi politikalarını sert biçimde eleştirdi. Albayrak Grubu’na ait gazetenin eleştiri dozunu artırması, grubun 7 farklı sektörde faaliyet gösteren şirketlerinin artan faiz ve döviz kurundan olumsuz etkilenmesiyle açıklanıyor.

Çin ABD’ye rağmen büyüdü: Şirketlerin karları arttı

ABD ile karşılıklı tarife restleşmelerine rağmen Çin’de büyük sanayi şirketlerinin karları nisanda yıllık bazda yüzde 3 arttı.