Ayşe Barım tartışmasına Hülya Avşar da katıldı: Çok büyütüyorlar

Ayşe Barım ve Ünlü Oyuncular

Ayşe Barım, ID İletişim’in kurucusu ve pek çok ünlü oyuncunun menajerliğini yapmaktadır. Son günlerde sektörde tekelleşmeye ve kendisine karşı çıkan oyuncuların piyasadan uzaklaştırıldığı iddiaları hakkında tartışmalar sürmektedir.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Serenay Sarıkaya, Mert Demir ve Ayşe Barım’ın adının karıştığı ‘reklam ilişkisi’ iddiaları ve Barım hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımları ihbar olarak değerlendirerek soruşturma başlattı. Bu kapsamda Barım’a yurt dışına çıkış yasağı getirildi ve Serenay Sarıkaya ifade vermek üzere çağrıldı.

Olayların ardından birçok oyuncu sektördeki sorunları dile getirirken bazıları da Barım’a destek açıklamaları yaptı. Tartışmaların gündeme gelmesiyle Hülya Avşar da konu hakkında açıklamalarda bulundu.

‘ÇOK BÜYÜTÜYORLAR’

Gazete Magazin’e konuşan Avşar, “Bazı menajerlerin ve oyuncuların piyasada kayırıldığı iddia ediliyor. Sizce bu doğru mu? Hayatınızda böyle bir durumu yaşadınız mı?” şeklindeki soruya şu cevabı verdi:

“Ben şahsen böyle bir durumla karşılaşmadım. Kendi gücüne inanmayan kimsenin başarılı olamayacağını düşünüyorum. Eğitimli olmalı, her şeyi kendi başarmalısınız, başka birinin sizi tanıtmasına ihtiyacınız olmamalı, onlar sizin kapınıza gelmeli. Bu yüzden ben bu tarz bir durum yaşamadım ama benim görüşüme göre olaylar abartılıyor.”

‘GÜÇLÜ OLACAKSIN, BU KADAR’

Avşar’a, “Sanat dünyasında tekelleşme ya da gruplaşma olduğunu düşünüyor musunuz?” diye sorulduğunda şu yanıtı verdi:

“Eskiden bu durum zaten mevcuttu, Ertem Eğilmez zamanında böyle şeyler yaşanıyordu. Ertem Eğilmez’in bir ekibi vardı ve dışındakilerin film yapma şansı yoktu. Bu aslında sektörün bir parçası. Hayat böyle işte. Güçlü olan zayıfı ezdi, bu kadar basit. Kimse zarar görmediyse, kimse dolandırılmadıysa… Belki haksızlık olmuştur fakat her meslekte böyle durumlar yaşanır. Her sektörde güçlü biri vardır, etrafında her şey döner, zayıflar yenilir. Güçlü olmalısınız, bu kadar. Bu kadar basit.”

(ALINTI)

Related Posts

Sıcak havalar can aldı: 22 yaşındaki kız için 5 günlük yas

22 yaşındaki Martina Gillio, her zaman gittiği spor salonunda aniden fenalaştı. Yanında bulunan erkek arkadaşının hemen ambulansı aradığı belirtildi. İlk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, salondaki defibrilatörü kullanarak kalp masajı yaptı. Ardından …

Erdoğan’dan Azerbaycan’da ‘İsrail’ tepkisi: ‘Bölgemizin huzur ve istikrarını tehdit ediyor’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’ın Hankendi şehrinde düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 17. Zirvesi’nde konuştu. Burada yaptığı konuşmada Filistin mesajı veren Erdoğan, “Biz ne Filistin davasını terk edebiliriz, ne de Netanyahu yönetiminin bölgemizi kan gölüne çevirmesine sessiz kalabiliriz” dedi.

CHP yeni mitinginin adresi belli oldu

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve tutuklu İBB Başkanı için her hafta sonu düzenlenen ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinglerinin bu haftaki adresi belli oldu.

Azerbaycan’da iş birliği zirvesi: Erdoğan bugün gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın 17’nci Zirvesi’ne katılmak üzere bugün Azerbaycan’ın Hankendi şehrine gidiyor. Zirvede liderler, bölgesel ticaret, ulaştırma, enerji, turizm, tarım ve diğer alanlarda iş birliğini ele alacak. Erdoğan’ın, Güney Kafkasya’da gerilimin tırmandığı bir dönemde düzenlenecek zirvede ikili görüşmeler yapması da bekleniyor.

En düşük emekli maaşı düzenlemesi komisyonda kabul edildi

En düşük emekli maaşının 16 bin 881 TL’ye yükseltilmesini öngören madde, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.

Hamas o vakfa dair Filistinlileri uyardı

Gazze’de yönetimi elinde bulunduran Hamas, ABD ve İsrail destekli Gazze İnsani Yardım Vakfı’na (GHF) karşı sert bir uyarıda bulundu. Hamas, GHF ile işbirliği yapılmaması gerektiğini belirterek, vakfın yardım dağıtım noktalarında meydana gelen ölümlerin siviller için ciddi bir tehdit oluşturduğunu ifade etti.