Evlenecek gençlere faizsiz destek 81 ilde uygulanacak

Evlenecek Gençlere Faizsiz Destek 81 İlde Uygulanacak

Ankara (İGFA) – “Aile ve Gençlik Fonu” kapsamında hayata geçirilen ve ilk etapta deprem bölgesindeki illeri kapsayan “Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi”ne artık tüm Türkiye’den başvurular başladı.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projelerini e-Devlet üzerinden alındığını duyurdu.

Konuya ilgili sosyal medya hesabından yayımlanan paylaşıma göre, e-Devlet kapısının ‘Aile Yılı’nda da vatandaşların yanında olduğunu açıkladı.

Paylaşımda, 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz ve faizsiz 150 bin TL kredi desteği sunan “Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi”ne başvuruların e-Devlet Kapısı üzerinden kolayca yapılabileceğinin altı çizildi.


Related Posts

Kuşadası’nda tören: TEP’den topluca istifa edip CHP’ye geçtiler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Örgütü’nde, Türkiye Emekliler Partisi Kuşadası İlçe Başkanlığı’ndan (TEP) istifa edip, CHP’ye katılanlar için rozet takma töreni düzenlendi.

İskenderiye Feneri’nin parçaları su altından çıkarıldı: Dünya Harikası yeniden inşa edilecek

Antik dünyanın yedi harikasından biri olan İskenderiye Feneri’nin kalıntılarına yönelik yürütülen kazı çalışmalarında 22 dev taş blok denizden çıkarıldı. Arkeologlardan oluşan bir ekip, parçaları 3 boyutlu modelleyerek yapıyı yeniden inşa edecek.

Yol kenarında aracında ölü bulundu!

Manisa’dan yüklediği malzemeyi Edirne’ye getiren tır şoförü aracında ölü bulundu.

Resmî Gazete’de bugün (11 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (11 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

İmamoğlu’ndan dikkat çeken Ümit Özdağ açıklaması

Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında önemli bir mesaj yayınladı

Tekirdağ’da ‘torbacı’ operasyonu: 2 kişi yakalandı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalanarak tutuklandı.