Galatasaray’da Icardi’den Erden Timur’a: Hiçbir yere gidemezsin

Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek’in yeniden seçilmesinden sonra Erden Timur’un durumu merak ediliyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Erden Timur’a ‘Hiçbir yere gidemezsin’ dediği öğrenildi.

SORULARA CEVAP VERMİŞTİ
Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulunmuştu.

“Galatasaray’da devam edecek misiniz?” sorusunu yanıtlayan Timur, “Bugün şampiyonluk, diğer konuların ve kişilerin hiçbir önemi yok. Burada çok büyük bir ekip var. Ön plana çıkmamaya, görüntü vermemeye çalışıyorum.” dedi.

Erden Timur, “İnşallah daha nice başarıları olacak Galatasaray’ın. Müthiş bir camia gerçekten. Galatasaray’da tüm başkanların kupaları, şampiyonlukları var, kişilerin önemi yok. Daha nice başarılar olacak Okan Hoca ile.” diye konuştu.

ERDEN TİMUR’A ICARDİ BASKISI
Başkan Dursun Özbek’ten sonra Erden Timur’a kulüpteki görevine devam etmesi için baskı yapan bir diğer isim Mauro Icardi oldu. Arjantinli yıldızın şampiyonluk kutlamaları sırasında Timur’a “Bu takımı sen kurdun, hiçbir yere gidemezsin” dediği öğrenildi.

TEKNİK EKİPTEN EKSTRA MESAİ
Futbolcular şampiyonluk kutlaması sonrası dünyanın dört bir yanına dağılacak. Ancak teknik ekibin tatile çıkması biraz daha vakit alacak. Okan Buruk ve kurmayları ilk iş olarak Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplanarak yeni sezon planlaması yapacak.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx