Hatay’da Okul İnşaatındaki Konteynerlerde Yangın

HATAY’ın Arsuz ilçesinde yapımı devam eden özel bir okul inşaatında işçilerin konakladığı konteynerler yandı. Kimsenin olmadığı konteynerlerdeki yangın, yaklaşık 1 saatte söndürüldü.

Arsuz ilçesi Nardüzü Mahallesi’ndeki bir okul inşaatında çalışan işçilerin kaldığı 3 katlı konteynerlerde, saat 10.00 sıralarında yangın çıktı. Konteynerlerden yükselen alevleri fark eden işçilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. İşçilerin mesaiye başlaması nedeniyle kimsenin olmadığı konteynerlerden yükselen alevlere, olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. Yaklaşık 1 saatlik çalışmayla yangın kontrol altına alındı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında konteynerler kullanılmaz hale geldi. Yangın çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Haber-Kamera: Ufuk AKTUĞ/ İSKENDERUN,

Related Posts

SÖZCÜ TV karartıldı! Siyasilerde tepkiler art arda geldi

RTÜK, SÖZCÜ TV’ye İmamoğlu protestolarının canlı yayınlanması nedeniyle bugüne dek görülmemiş bir ceza verdi. Bu gece yarısından itibaren doğruları öğrendiğiniz SÖZCÜ TV’nin ekranı 10 gün boyunca karanlıkta kalacak! Karartma uygulamasının başlamasının ardından siyasilerden art arda tepkiler geldi

Başkentte yaşayanlara ASKİ’den uyarı!

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), yaz aylarında barajlara girerek serinlemeye çalışan vatandaşlara yönelik uyarılarda bulundu. Barajların yüzme alanı olmadığını hatırlatan yetkililer, can güvenliği ve su kaynaklarının korunması amacıyla denetimlerin artırıldığını açıkladı.

Tutdere’ye adli kontrol kararı verildi, destekçisi gözyaşlarına boğuldu

Cumartesi sabahı gözaltına alınan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin serbest bırakılması kentte sevinçle karşılandı. Belediye önünde günlerdir oturma eylemi yapan Hasan Kuruş, kararı duyunca gözyaşlarına boğuldu.

Önce birbirlerine; sonra insanlara saldırdılar: Üçü ağır 24 yaralı

Fransa’nın güneyindeki Aurillac kasabası sabah saatlerinde ender rastlanan bir olaya sahne oldu. Asya tipi eşek arıları ile bal arıları arasındaki mücadele, insanları vurdu. Üçü ağır olmak üzere 24 kişi yaralandı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail’in saldırganlığı ve yayılmacılığı kontrol altına alınmazsa, sonuçları küresel ölçekte hissedilecektir

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail’in Gazze’de yürüttüğü soykırımın bölgede onlarca yıl boyunca kaydedilen kalkınmayı tersine çevirdiğini belirterek, “İsrail’in saldırganlığı ve yayılmacılığı kontrol altına alınmazsa, sonuçları küresel ölçekte hissedilecektir.” dedi.

Çinekop, istavrit ya da palamut değil! Sağlığa en faydalı 3 balık bakın neymiş

Tezgahlarda görmeye alışık olduğumuz balıklardan hangisinin daha sağlıklı olduğunu biliyor musunuz? Birçok kişi lezzetlerine göre tercihlerde bulunsa da, balıkların sağlık seviyesi ve besin değeri farklılık gösterebiliyor. İşte Marmara Denizi ve Karadeniz’de bulunan ve balık pazarlarında satışa sunulan türler arasında en sağlıklıları…