Havuzda baygın bulunan 6 yaşındaki çocuk kurtarılamadı

İstanbul’dan Sapanca’ya Tatil İçin Gelen Çocuk Havuzda Hayatını Kaybetti

Gelen bilgilere göre, Tekin ailesi tatil için İstanbul’dan Sapanca ilçesine geldi. Burada bungalov kiralayan ailenin 6 yaşındaki çocukları İ.T., evin havuzunda baygın halde bulundu. Babası tarafından havuzdan çıkarılan ve Sapanca İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çocuk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çocuğun daha önceden kalp rahatsızlığı bulunduğu ve bu hastalık sebebiyle tedavi gördüğü de öğrenildi. Çocuğun kesin ölüm sebebi, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü’ndeki otopsi merkezinde yapılacak otopsiden sonra ortaya çıkacak.

Related Posts

Köpekler arasında ilginç buluşma

Dünyanın en büyük ve en küçük köpekleri Amerika’da buluştu.

Sırrı Süreyya Önder için taziyeler kabul edildi

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncay Bakırhan ve Önder’in kardeşi Ali Fuat Önder, Şişli’de bulunan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde Sırrı Süreyya Önder için taziyeleri kabul etti.

Fatih Erbakan’dan üç partiyle ittifak sinyali

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, olası seçimlerde bazı partilerle ittifaka gidebileceklerini belirterek “Bunun içerisinde de tabii Gelecek Partisi olabilir, İYİ Parti olabilir, Saadet Partisi olabilir” dedi.

Suç örgütüne helikopter destekli operasyon: 25 tutuklama

Gaziantep’te organize suç örgütüne yönelik düzenlenen helikopter destekli operasyonda gözaltına alınan 50 şüpheliden 25’i tutuklandı.

Akaryakıt yüklü tanker alev aldı

Şanlıurfa’da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği akaryakıt yüklü tanker, devrildi.

KKTC’de Cumhuriyet Yerleşkesi | Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kardeşliğimizi kimse bozamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC’de Cumhuriyet Yerleşkesi’ni açtı. Erdoğan,  “Bugün Kıbrıds Türk halkına muhteşem bir eser kazandırıyoruz. Yeni eserler inşa etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir