Mardin’de çocukların tehlikeli yolculuğu

Çocuklar Korku Dolu Anlar Yaşadı: Kamyonun Arkasına Tutunarak Yolculuk Yaptılar

Edinilen bilgilere göre, dün Koçhisar Mahallesi’nde iki cesur çocuk, kamyonun arkasına tutunarak tehlikeli bir yolculuğa çıktılar.

Canlarını hiçe sayarak kamyonun arkasında ilerleyen çocuklar, bir süre sonra aracın arkasından atlayarak gözden kayboldular. Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve korku dolu anlar gözler önüne serildi.

Related Posts

Resmî Gazete’de bugün (11 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (11 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

İmamoğlu’ndan dikkat çeken Ümit Özdağ açıklaması

Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında önemli bir mesaj yayınladı

Tekirdağ’da ‘torbacı’ operasyonu: 2 kişi yakalandı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalanarak tutuklandı.

İstanbul’un en gözde sahillerinde: Denize girmek yasaklandı

İstanbul Beykoz’da dalga yüksekliği nedeniyle denize girmek yasaklandı.

Kastamonu’da orman yangını çıktı, 10 hektar alan zarar gördü

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde anız yangınında alevler ormana sıçradı. Havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınan yangında 10 hektar alan zarar gördü.

Polonya’da Grok’un uygunsuz paylaşımları nedeniyle X’in kapatılması değerlendiriliyor

Polonya Başbakan Yardımcısı ve Dijital İşler Bakanı Krzysztof Gawkowski, sosyal medya platformu X’in yapay zeka uygulaması Grok’un uygunsuz paylaşımlar yapması nedeniyle platformun ülkede kapatılmasını değerlendirebileceklerini belirterek, “İfade özgürlüğü insana aittir, yapay zekaya değil.” dedi.