MechWarrior 5: Clans Çıkış Tarihi Duyuruldu

Piranha Games tarafından merak edilen MechWarrior 5: Clans çıkış tarihi sonunda açıklandı. Oyun, 3 Ekim tarihinde PS5, Xbox Series S|X ve PC (Steam ve Epic Games Store) platformlarında çıkacak. . Oyun, tüm bu platformlar için çapraz oyunu destekleyecek.

MechWarrior 5: Clans, BattleTech serisinin hayranlarına serinin Klan İstilası döneminde geçen bir hikaye sunacak. Bu, MechWarrior 2’nin 1995’te piyasaya sürülmesinden bu yana ilk kez bu serideki bir oyunun bu dönemde geçmesi olacak. Bu oyun, Smoke Jaguar Clan ile birlikte beş pilotlu çaylak bir “Yıldız” takımına odaklanacak. Piranha, oyuncuların “iyi hazırlanmış karakterler ve ahlaki ikilemlerle dolu büyüleyici bir anlatı” bekleyebileceklerini söylüyor.

Oyun, tek oyunculu oyunu destekleyecek ancak aynı zamanda beş oyuncuya kadar kampanya için co-op’u da destekleyecek. Oyuncular, Mech’lerini her türlü farklı silah, sistem ve yükseltmeyle özelleştirebilecekler. Oyun, Unreal Engine 5 oyun motorunu kullanan ilk MechWarrior oyunu olacak. Bu da seride şimdiye kadarki en iyi grafiklerin görülebileceği anlamına geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx