Monaco: EuroLeague tarihinin en iyi şarkıcısıyla sözleşme imzaladık

Pınar Karşıyaka’nın Amerikalı forvet Vitto Brown, THY EuroLeague ekiplerinden AS Monaco Basket iki yıllık sözleşme imzaladı.

beinsports’un haberine göre 28 yaşındaki 2.03 boyundaki Amerikalı fovet, Monaco ile ile 2025-26 sezonun sonuna kadar anlaştı.

Vitto Brown, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde geçtiğimiz sezon 38 maçta 13.6 sayı – 4.6 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları ile oynadı.

DUYGUSAL VEDA

Pınar Karşıya’da iki sezon forma giyen Vitto Brown, resmi sosyal medya hesabından takıma veda ettiğini duyurdu.

Vitto Brown, Pınar Karşıyaka taraftarına şu sözlerle veda etti:

“Profesyonel kariyerimde ilk kez iki sezon aynı takımda kaldım. Gerçekten ömür boyu sürecek dostluklar, ilişkiler ve anılar yaşadım. Hepinizin beni, bir yabancıyı, güzel Türk kültürünüze kabul etme şekliniz, ikinci yılım için imza atmamı sağlayan şeyin büyük bir kısmı! Bazı hedeflerimizde yetersiz kalsak da yol boyunca kesinlikle büyüdük.. Karşıyaka halkı beni ve ekibin geri kalanını yolun her adımında destekledi. Bu yüzden kalbimin derinliklerinden sizi seviyorum ve teşekkür ediyorum. Tekrar buluşana kadar, görüşmek üzere”

SONER SARIKABADAYI VE HALİL SEZAİ’Yİ YORUMLAMIŞTI

Vitto Brown, müziğe olan tutkusu ile de tanınıyor. Amerikalı forvet, Soner Sarıkabadayı’nın Buz, Halil Sezai’nin isyan ve son olarak Ersay Üner’in tatlım tatlım isimli şarkılarını söyleyerek büyük beğeni topladı.

Öte yandan AS Monaco Basket, Vitto Brown transferini, “THY EuroLeague tarihinin en iyi şarkıcısıyla sözleşme imzaladık” videosuyla duyurdu.

(SPOR SERVİSİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx