Otomobil park halindeki ‘patpat’a çarptı: 2 yaralı

Ünye’de Tarım Aracına Çarpan Otomobilde Yaralılar!

Ünye ilçesinde Saraçlı Mahallesi Akkuş-Niksar Caddesi’nde meydana gelen trafik olayı endişe yarattı. Kent merkezine doğru seyir halinde olan Yusuf K. yönetimindeki 52 KB 321 plakalı araç, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde bulunan tarım aracına çarptı.

Kaza neticesinde tarım aracında bulunan Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel yaralandı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Sağlık ekibi, polis ve Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri vakaya müdahale etti.

Yaralılara ilk yardımı sunan sağlık personeli, Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel’i Ünye Devlet Hastanesine götürerek tedavi altına aldı. Yaralıların durumunun stabil olduğu belirtilirken, trafik akışı kısa süreliğine Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme ve Büro Amirliği ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı incelemeler devam ediyor. Bu tür trafik olaylarını önlemek için sürücülerin dikkatli olmaları gereklidir. Güvenliğimiz her şeyden önce gelmelidir.

Related Posts

Dondurucuda bulunan bebeğin annesi bulundu

Ankara’da derin dondurucuda cesedi bulunan erkek bebeğin annesinin, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’ suçundan cezaevinde bulunan ev sahibi Gözde İ. (31) olduğu belirlendi.

Kahramanmaraş’ta iskele faciası: Ölü ve yaralılar var

Kahramanmaraş’ta bir apartmanın dış cephe onarımı sırasında iskelenin çökmesi sonucu 1 işçi hayatını kaybetti, 2 işçi ağır yaralandı.

Son Dakika… DEM Parti açıkladı: PKK’nın silah bırakma töreninin tarihi belli oldu

Son Dakika Haberi… DEM Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, “11 Temmuz Cuma günü, PKK’nin silah bırakma töreni Süleymaniye’de yapılacak” dedi.

Son Dakika… Bakan Tunç’tan açıklama geldi: Murat Çalık tahliye olacak mı?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık’ın sağlık raporuyla ilgili AKP Grup toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu.

Adalet Bakanı Tunç ‘Videolu mesaj mevzuata uygun değil’ demişti: Teröristbaşı Öcalan’ın videosunu AA ve TRT servis etmedi

Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan, örgüte bağlı grupların silah bırakmaya başlamasından bir gün önce görüntülü bir mesaj yayımladı. Gelinen noktanın ‘tarihi’ olduğunu ifade eden Öcalan’ın “videolu” mesajı, iktidara yakın AA ve TRT tarafından servis edilmedi.

Hüsiler Yunan gemilerini teker teker batırıyor

Kızıldeniz’de Eternity C adlı yük gemisine düzenlenen saldırıda üç denizci hayatını kaybetti, ikisi yaralandı. İran destekli Husilerden şüphelenilen saldırı, uluslararası deniz ticaretinde güvenlik endişelerini yeniden alevlendirdi.