Otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan şüpheli yakalandı

Kayseri’de Ameliyat Malzemeleri Çalan Zanlı Yakalandı

Kayseri’de bir otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan zanlının, Talas Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi. Polis ekipleri, “Otodan hırsızlık” ve “Mala zarar verme” olayına yönelik başlattıkları çalışmada, hırsızlık olayının meydana geldiği bölge ve çevresinde kamera incelemesi yaparak zanlının izini sürdü.

Yaklaşık değeri 320 bin lira olan 710 ameliyat malzemesini çalan M.B. isimli zanlı, polis tarafından yakalanarak malzemeler sahibine teslim edildi. Zanlı hakkında adli işlem başlatıldı. (AA)


Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Türkiye’nin En İyi 10 Saç Ekimi Doktoru

Saç dökülmesi birçok kişi için sadece dış görünüşle ilgili değil, aynı zamanda psikolojik bir süreçtir. Aynaya baktığınızda kendinizi eksik hissediyorsanız, saç ekimi bu eksikliği kalıcı olarak giderebilir. Türkiye’de saç ekimi yaptırmak artık dünya çapında bir tercih haline geldi. Ancak bu süreçte asıl önemli olan doğru doktoru seçmek.

Sağlık-Sen’in Müzakereleri Devam Ediyor

Mahmut Faruk Doğan, adil olmayan tekliflerin kabul edilemeyeceğini vurguladı ve müzakerelerin süreceğini belirtti.

Filistin meselesine bir de böyle bakın… NATO İslamcıları nasıl kullandı

“NATO isterse dünyanın öbür ucuna, Kore’ye bir tugay asker gönderirsiniz, NATO istemezse burnunuzun dibinde yüzbinlerce Müslüman katledilirken, ülkeniz de tehdit edilirken kürsülerde kükremekle yetinirsiniz…”

Avcılar’da tekstil atölyesi deposunda yangın

İstanbul Avcılar’da bir tekstil atölyesinin deposunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında iş yeri kullanılamaz hale geldi.

Erzurum Horasan’da otobüs ile traktör çarpıştı

Erzurum’un Horasan ilçesinde yolcu otobüsü ile traktörün çarpıştığı kazada 8 kişi yaralandı. Kaza, ilçe merkezine bağlı Üç Yol mevkisinde meydana geldi.

İmamoğlu’nun tutuklu avukatı Mehmet Pehlivan’ın talebi reddedildi!

CHP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun cezaevinde bulunan avukatı Mehmet Pehlivan’ın, reddi hakim talebi İstanbul Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi tarafından geri çevrildi. Mahkeme, Pehlivan’ın da aralarında bulunduğu şüphelilerin tutukluluk halinin devamına hükmetti.