Sarıyer’de yağış sonrası otoparktaki sıfır araçlar su içinde kaldı

İstanbul Sarıyer’de Yağış Sonrası Otoparkta Sıfır Araçlar Su Altında Kaldı

İstanbul Sarıyer’de sabah saatlerinde başlayan yoğun yağışlar bir otoparkta çok sayıda sıfır aracın su içinde kalmasına neden oldu. Belediye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle araçlar kurtarıldı.

Ayazağa’daki otoparkta park halinde bulunan araçlar, ani bastıran yağmur nedeniyle suyun altında kaldı. Otopark görevlileri ve belediye ekipleri işbirliği yaparak suyun tahliyesini gerçekleştirdi. Araçların sular altında kalma anları ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

Yağışın etkisiyle su altında kalan sıfır araçların kurtarılması, Sarıyer’de yaşanan olumsuz hava koşullarının bir sonucu olarak dikkat çekti.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Kuşadası’nda tören: TEP’den topluca istifa edip CHP’ye geçtiler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Örgütü’nde, Türkiye Emekliler Partisi Kuşadası İlçe Başkanlığı’ndan (TEP) istifa edip, CHP’ye katılanlar için rozet takma töreni düzenlendi.

İskenderiye Feneri’nin parçaları su altından çıkarıldı: Dünya Harikası yeniden inşa edilecek

Antik dünyanın yedi harikasından biri olan İskenderiye Feneri’nin kalıntılarına yönelik yürütülen kazı çalışmalarında 22 dev taş blok denizden çıkarıldı. Arkeologlardan oluşan bir ekip, parçaları 3 boyutlu modelleyerek yapıyı yeniden inşa edecek.

Yol kenarında aracında ölü bulundu!

Manisa’dan yüklediği malzemeyi Edirne’ye getiren tır şoförü aracında ölü bulundu.

Resmî Gazete’de bugün (11 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (11 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

İmamoğlu’ndan dikkat çeken Ümit Özdağ açıklaması

Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında önemli bir mesaj yayınladı

Tekirdağ’da ‘torbacı’ operasyonu: 2 kişi yakalandı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalanarak tutuklandı.