Selçuk Bayraktar’ın ‘bayıldığı’ dizi

Selçuk Bayraktar, Hayran Olduğu Dizi “Gassal” Hakkında Konuştu

TRT’nin Tabii platformunda yayınlanan Sümeyye Karaarslan’ın senaryosunu yazdığı “Gassal” adlı dizide Ahmet Kural ve Sibel Aytan başrollerde yer alıyor. Dizinin dijital platformda gösterilmesi, sosyal medyada çok konuşuluyor ve reklam afişleriyle dikkat çekiyor. Ünlü isim Selçuk Bayraktar da bu ilgi çeken dizi hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gassal dizisini tüm sezonu soluksuz izledim. Bu dizi dram, komedi ve hayatın ta kendisi… Muhteşem bir senaryo, harika bir oyunculuk ve elbette unutulmaz müzikler. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Gassal” Dizisinin Hikayesi

Genç bir adam olan Baki, kimsesiz insanların cenazelerini yıkayarak geçimini sağlar. Ancak bir süre sonra, kendi hayatını değiştirmeye karar verir ve sosyal bir hayat sürmeye başlar. Bu süreçte yaşadığı deneyimlerle, hayatın anlamını sorgular ve geçmişindeki acı dolu anılarla yüzleşir. Baki, bu süreçte ölüm korkusuyla yüzleşir ve kendini bulma yolculuğuna çıkar.

“Gassal” Dizisinin Oyuncuları

21 Aralık’ta yayınlanmaya başlayan dizi, 10 bölümden oluşmaktadır. Başrollerde şu oyuncular yer almaktadır:

  • Ahmet Kural – Baki
  • Erdal Cindoruk – Aziz
  • Sibel Aytan – Elif
  • Muharrem Türkseven – Ahmet
  • Ezgi Özyürekoğlu – Neslihan
  • Serkan Ercan – Nazım
  • Ferhan Vural – Nadir
  • Demir Karahan – Hüseyin

“Gassal” dizisi, Odatv’ye verdiği röportajla herkesi şaşırttı. Merakla beklenen dizi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Related Posts

Sel felaketinde 67 kişi hayatını kaybetti

Güney Afrika’nın doğusunda etkili olan şiddetli yağışlar ve kar fırtınası, büyük bir sel felaketine yol açtı. Üç gündür devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle en az 67 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Zelenski’den Rusya’ya yaptırım açıklaması: Trump ile görüşmek istiyorum

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Kanada’da düzenlenecek G7 Liderler Zirvesi kapsamında ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya’ya karşı yaptırımlar hakkında görüşmek istediğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu ziyaret etmek için Silivri’de

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu ziyaret etmek için Silivri’de

Ayakkabı devi iflas etti rakipleri bile şoke oldu. Türklerin vazgeçilmez markasıydı. 27 mağazasında 160 kişi çalışıyor

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde faaliyet gösteren Schuh Graf, ekonomik zorluklar nedeniyle iflas koruma başvurusunda bulundu. Fellbach merkezli şirket, Stuttgart Yerel Mahkemesi’ne yaptığı başvurunun 3 Haziran’da kabul edilmesiyle yeniden …

“ABD, Bağdat Büyükelçiliğindeki zorunlu olmayan personelini geri çekmeye hazırlanıyor” iddiası

Associated Press (AP) ajansı, ABD Dışişleri Bakanlığının, “bölgede huzursuzluk ihtimali” nedeniyle Irak’ın başkenti Bağdat’taki ABD Büyükelçiliğinde zorunlu olmayan personelini geri çekmeye hazırlandığını yazdı.

Tuğrul Türkeş’ten, Bahçeli’nin “kurucu önder” ifadesiyle ilgili yeni açıklama: Bir yanlış yapıldığını gözlemledim, uyarımı yaptım

Tuğrul Türkeş’ten, Bahçeli’nin “kurucu önder” ifadesiyle ilgili yeni açıklama: Bir yanlış yapıldığını gözlemledim, uyarımı yaptım