Volkswagen Tiguan 2.4 milyonluk fiyatıyla halkı ikiye böldü, alınır mı, alınmaz mı?

Volkswagen kısa süre önce yeni Tiguan modelini ülkemizde de satışa sunmuştu. Yeni Volkswagen Tiguan, 2.4 milyonluk fiyatıyla ister istemez tepkileri de üzerine çekti. Bir kısım bu paranın Tiguan için fazla olduğunu düşünürken, bir kısım da Tiguan’ın bu fiyata değeceğini söylüyor.

Malum otomobil fiyatları artık düşmeye başladı. Hatta sıfır otomobillerde bile fiyatlar liste fiyatlarının çok altına indi. Fakat bu noktada Tiguan fiyatları bir şekilde direnmeye devam ediyor.

Volkswagen Tiguan’ın yeni kasası ilk olarak Türkiye pazarına girdiğinde ciddi anlamda çok sattı. Hatta iki ay üst üste ilk beşte yer aldı.

Volkswagen Tiguan 2.4 milyonluk fiyatıyla halkı ikiye böldü, alınır mı, alınmaz mı?

Fakat şu anda Volkswagen Tiguan çok satan otomobiller listesinde değil. Zaten 2.4 milyonluk fiyatıyla olması da çok mümkün görünmüyor. Çünkü bu fiyat seviyelerine premium markalarda bile çeşitli alternatifler mevcut.

Peki sizlerin bu konu hakkındaki yorumları neler? Sizce Volkswagen Tiguan ciddi anlamda 2.4 milyon TL’ye değer mi? Yoksa bu otomobile 2.4 milyon TL vermek yerine farklı bir otomobil tercih edilebilir mi? Elbette önümüzdeki süreçte Volkswagen Tiguan fiyatının daha da yükselme ihtimali bulunuyor. Yine de bunu önümüzdeki süreçte öğrenmiş olacağız.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir