Erkan Baş’tan 1 Mayıs’a Özgün Bir Mesaj

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle anlamlı bir mesaj yayımladı. Baş, mesajında “1 Mayıs, bu karanlık düzenin sona ermesi için bir ateş olmalı. Emekçilerin dayanışmasıyla üzerimize çöken bu karanlık bulutu birlikte dağıtalım. Zincirlerimizden başka kaybedecek bir şeyimiz yok; o halde dünyayı kazanalım” ifadelerine yer verdi.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, bugün 1 Mayıs’ı kutladığını belirten Baş, “Alın teri ile yaşamını sürdüren, ülkemizin tüm refahını yaratan emekçilerin Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. İşçilerin, işsizlerin, emeklilerin, gençlerin, kadınların ve kısacası tüm halkımızın kurtuluşu, emeğin iktidarındadır. AKP iktidarının emekçilere karşı süregelen düşmanlığı, bu gerçeğin bir sonucudur. İş cinayetleri, mobbing uygulamaları, düşük ücretler ve yoğun çalışma koşulları, tüm bu haksızlıkların arkasındaki güç Saray iktidarıdır” ifadelerine yer verdi.

Erkan Baş, 1 Mayıs’ın emekçilerin bir araya gelerek güçlerini birleştirmesi için bir fırsat olduğunu vurguladı ve “Bu tarihi gün, karanlık düzenin sonunu getiren bir ateş olmalı. Birlikte mücadele ederek üzerimize çöken karanlığı dağıtalım. Hepimizin 1 Mayıs’ı kutlu olsun. Yaşasın 1 Mayıs!” diyerek mesajını sonlandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir