Kastamonu’da Cinayet Davasına Devam

Kastamonu’da Yaşanan Cinayet Davasında Yargılama Devam Ediyor

Kastamonu’da yaşanan cinayet olayı ile ilgili şüphelilerin yargılanmasına devam edildi.

Olay, 3 Aralık 2023 tarihinde Merkez Yolkonak köyü Yukarıyuva Mahallesi’nde meydana geldi. Fuat Camcı (19) ile Ferdi D. arasında çıkan kız meselesi yüzünden tartışma büyüdü. Tartışmanın sonucunda Fuat Camcı, arkadaşı Eren E. ve yanlarındaki Yusuf S. ile birlikte köye gitti. Burada çıkan kavgada Ferdi D. ve Yusuf S., Fuat Camcı’yı tüfekle çapraz ateşe alarak öldürdü. Şüpheliler olay yerinden kaçarak jandarma tarafından yakalandı ve tutuklandı.

Sanıklar, “kasten öldürme” suçundan yargılanıyor. Duruşma sırasında tutuklu sanıklardan Ferdi D., pişmanlığını dile getirerek tahliye talebinde bulundu. Diğer tutuklu sanık Yusuf S. ise aynı şekilde pişmanlık duyduğunu belirterek tahliyesini istedi. Tutuklu sanık Eren E. ise savunmasında olayın tesadüfen gerçekleştiğini belirterek beraat talep etti.

Olayın tanığı olan Eren E.’nin annesi, oğlunun suçsuz olduğunu savunarak “Fuat ile oğlum arasında özel bir ilişki yoktu. Buna rağmen olay sonucunda kaybettim. Adaletin yerini bulmasını istiyorum” dedi. Fuat Camcı’nın annesi ise oğlunun planlı bir şekilde öldürüldüğünü savunarak cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, Ferdi D. ve Yusuf S.’nin tutukluluklarının devamına karar verirken, Eren E.’nin ise tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi. – KASTAMONU

Related Posts

Sıcak havalar can aldı: 22 yaşındaki kız için 5 günlük yas

22 yaşındaki Martina Gillio, her zaman gittiği spor salonunda aniden fenalaştı. Yanında bulunan erkek arkadaşının hemen ambulansı aradığı belirtildi. İlk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, salondaki defibrilatörü kullanarak kalp masajı yaptı. Ardından …

Erdoğan’dan Azerbaycan’da ‘İsrail’ tepkisi: ‘Bölgemizin huzur ve istikrarını tehdit ediyor’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’ın Hankendi şehrinde düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 17. Zirvesi’nde konuştu. Burada yaptığı konuşmada Filistin mesajı veren Erdoğan, “Biz ne Filistin davasını terk edebiliriz, ne de Netanyahu yönetiminin bölgemizi kan gölüne çevirmesine sessiz kalabiliriz” dedi.

CHP yeni mitinginin adresi belli oldu

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve tutuklu İBB Başkanı için her hafta sonu düzenlenen ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinglerinin bu haftaki adresi belli oldu.

Azerbaycan’da iş birliği zirvesi: Erdoğan bugün gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın 17’nci Zirvesi’ne katılmak üzere bugün Azerbaycan’ın Hankendi şehrine gidiyor. Zirvede liderler, bölgesel ticaret, ulaştırma, enerji, turizm, tarım ve diğer alanlarda iş birliğini ele alacak. Erdoğan’ın, Güney Kafkasya’da gerilimin tırmandığı bir dönemde düzenlenecek zirvede ikili görüşmeler yapması da bekleniyor.

En düşük emekli maaşı düzenlemesi komisyonda kabul edildi

En düşük emekli maaşının 16 bin 881 TL’ye yükseltilmesini öngören madde, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.

Hamas o vakfa dair Filistinlileri uyardı

Gazze’de yönetimi elinde bulunduran Hamas, ABD ve İsrail destekli Gazze İnsani Yardım Vakfı’na (GHF) karşı sert bir uyarıda bulundu. Hamas, GHF ile işbirliği yapılmaması gerektiğini belirterek, vakfın yardım dağıtım noktalarında meydana gelen ölümlerin siviller için ciddi bir tehdit oluşturduğunu ifade etti.