SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Pamukova Paşalar, Üçevler ve Karapınar mahallelerini kapsayan projesi ile bölgeye 5 bin 200 metrelik güçlü altyapı ve içme suyu deposu kazandırıyor.
Sondaj metoduyla yerin altından elde edilen kaliteli içme suyu hem su kaynaklarının üzerindeki stresi azaltacak hem de bölgenin içme suyu sorunlarına kesintisiz çözüm olacak.
Karapınar Mahallesi’ne inşa edilen depo sayesinde yaşanan olası iletim sorunlarının önüne geçilerek abonelere kesintisiz içme suyu sağlanacak. Projenin ilk etabında Karapınar Mahallesi’ne kazandırılacak 3 bin metrelik basma hat ile özellikle yüksek kesimlerde oluşan basınç sorunları tarihe karışacak. İki etaplı projenin ikinci etabında ise Paşalar ve Üçevler mahallelerine 2 bin 200 metrelik yeni içmesuyu hattı kazandırılacak.
More Stories
CHP’li Başarır’dan tutuklama kararına ilk tepki: İmamoğlu’nun ellerine kelepçe vursanız da halkın kalbine kelepçe vuramazsınız!
CHP’de ön seçim günü: CHP’li Bulut’tan oy kullanma çağrısı
CHP lideri Özel’den yeni paylaşım: Tek adamın karşısına bir yiğidi koyacağız